follow Catalog firme » Ecologie » Protectia mediului » Autorizatii de mediu » Judetul IASI
  home     Autorizatii de mediu   Judetul IASI

Autorizatii de mediu Iasi

Obtineti cel mai bun pret pentru autorizatii de mediu completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
autorizatii de mediu (Iasi, IASI)
Intreprinderea individuala "murariu g." este autorizata sa ofere servicii de consultanta / consiliere in urmatoarele domenii: protectia muncii-s s m, p s i-s u, protectia mediului, resurse umane, si multe alte servicii adiacente. pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati! serviciile sunt realizate de personal specializat, cu o mare experienta in domeniu. plata serviciilor este negociabila in functie de marimea si..
0745 *** ***Click aici!
autorizatia de mediu (Pascani, IASI)
Realizam documentatii pentru :autorizatie integrata de mediu,studiu de impact, bilant de mediu, raport de amplasament, raport de mediu pug, puz, pud, raport de securitate, raport de amplasament, mediu, acord de mediu, aviz de mediu. sc ecologic amb srl va pune la dispozitie, in mod gratuit serviciile noastre de consultanta in vederea evaluarii posibilitatilor de finantare pentru proiectul dvs...
0232 *** ***Click aici!
autorizatii mediu (Iasi, IASI)
Sc Carmis Srl infiintata in anul 1992 cu sediul in Iasi are la activ peste 200 evaluari de mediu (studii de impact, bilanturi de mediu, rapoarte de amplasament, rapoarte de mediu, memorii tehnice) 6 programe de training, 3 implementari SMM ISO 14001, 2 proiecte internationale. Pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0722 *** ***Click aici!
autorizatie de mediu (Iasi, IASI)
Suntem pe piata din anul 1992, timp in care ne-am mentinut verticalitatea, valorile si nu am facut rabat de la calitate indiferent de schimbarile care s-au produs pe piata romaneasca. mai mult, am incercat sa ne adaptam mereu cerintelor si sa venim in preintampinarea nevoilor clientilor nostri. acum mai bine de 10 ani am inceput demersul in domeniul consultantei pentru sistemele de management,..
0743 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie