follow Catalog firme » Ecologie » Protectia mediului » Autorizatii de mediu » Judetul BUCURESTI
  home     Autorizatii de mediu   Judetul BUCURESTI

Autorizatii de mediu Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru autorizatii de mediu completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
autorizatii mediu bucuresti, autorizatii mediu ilfov, autorizatii mediu (BUCURESTI, BUCURESTI)
Green Environment Support SRL a fost special infiintata, pentru a separa activitatea de consultanta de mediu, de cea de colectare si reciclare, tocmai pentru ca numarul cererilor de expertizare in managementul deseurilor era in crestere. Deci, compania noastra nu s-a nascut ca o simpla firma de consultanta, fara legatura cu realitatile pietei, ci ca o completare a activitatii din domeniu, pe care o..
0785 *** ***Click aici!
autorizatii de mediu, autorizatie de mediu (BUCURESTI, BUCURESTI)
Compania noastra are angajati experimentati si clienti multumiti. Ne ocupam, pentru clientii nostri, de TOATE demersurile pentru autorizarea activitatii lor : autorizatii simple si integrate de mediu, autorizatii sanitare si veterinare, acorduri de mediu, studii de impact, rapoarte de amplasament, raportari privind gestionarea deseurilor, acorduri de preluare ape uzate, etc...
0726 *** ***Click aici!
autorizatii mediu (BUCURESTI, BUCURESTI)
SARECO BUSINESS INVEST OFERA SOLUTII SI SERVICII PENTRU: COLECTARE, TRANSPORT, TRATARE, NEUTRALIZARE DESEURI PERICULOASE, VALORIFICARE DESEURI PERICULOASE / NEPERICULOASE, ANALIZA APA/AER/SOL/NIVEL ZGOMOT, ELIMINARE FINALA DESEURI PERICULOASE / NEPERICULOASE. DISTRUGERE / NEUTRALIZARE MARFURI NECONFORME, DISTRUGERE PRODUSE CASATE, DISTRUGERE / NEUTRALIZARE / TRATARE PRODUSE EXPIRATE SI/SAU PERICULOASE, DECONTAMINARE CLADIRI, TERENURI, INSTALATII, TRANSPORT DESEURI PERICULOASE/NEPERICULOASE, TOCARE MASE PLASTICE/HARTIE/DESEURI, TRANSPORT DESEURI PERICULOASE/NEPERICULOASE. OFERIM SERVICII PROFESIONALE RAPIDE SI..
0768 *** ***Click aici!
autorizatie de mediu (BUCURESTI, BUCURESTI)
Epc consultanta de mediu este societate acreditata de ministerul mediului pentru elaborarea documentatiilor tehnice necesare obtinerii avizului, acordului si autorizatiei de mediu respectiv avizului si autorizatiei de gospodarirea apelor. acordam de asemenea asistenta in obtinerea finantarii pentru proiecte de mediu din fonduri structurale si fondul de mediu...
0374 *** ***Click aici!
autorizatii de mediu
Oferim consultanta de mediu si alte servicii specifice din domeniul protectiei mediului, oriunde in Romania. Ce presupune aceasta? -Preluam rolul responsabilului de mediu; -Organizam managementul deseurilor; -Intocmim declaratiile lunare catre Fondul pentru Mediu; -Te reprezentam in caz de control; -Oferim solutii pentru reciclarea ambalajelor. Ce firme au nevoie de consultanta de mediu? Conform legii, orice companie inmatriculata in Romania trebuie sa ia masuri pentru protectia..
0785 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie